SCM player skins
profile quotes cbox entries follow

Introduce
let's talking
PERLISRIANS. hello ladies and hello boys :) so this is my page, please ya jaga tingkah laku. im watching u


Terima kasih
big clap
Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko Wanaseoby



###
Saturday, 10 January 2015 | 1 comments
Hello Assalamualaikum :)

Firstly aku kenal kau dekat facebook, sebab time tu kau hot kan kat facebook aku macam crush la dekat kau ni. then aku chat kau nak minta id wechat dengan harapan kau takkan reply ah kan chat aku, kau hot time tu mana nak layan aku ni kan, then aku tengok kau reply, kau bagi id wechat kau. tapi kau tak layan aku sangat time tu sebab apa? sebab aku budak biasa ja kan. then aku pon add la kau dekat wechat, kau approve aku tapi kau tak chat apa pon kan, takkan aku nak chat kau dulu, ish segan la. then aku ada post gambar dekat wechat kau komen, aku best gila ah time tu sebab kau komen kan aku pon apa lagi, reply la. then kita lawan komen kan haha pastu kau chat aku. kita chat hari hari kan time tu. aku macam dah suka dekat kau kau pon macam bagi harapan dekat aku bagai kan, then suatu ahri tu kau ckp dekat aku jangan berharap dekat kau. aku down jugak ah time tu kan. hahaha bodo gila aku, malu gila semua ada. its okay aku dengan kau kawan, lama jugak kita kawan then kaun tiba tiba pulak kan crush dekat aku. aku time tu tgh fall in love dekat kau aku pon happy lah kau ckp mcm tu. hari demi hari kau panggil aku syg bagai lah kan, sampai satu tahap kita gaduh. sebab? aku pon taktau kebnyakkan kau nak cari salah aku ja. kau ckp aku ni manja sgt dengan kau kan, aku ni mengada aku ni suka konkong kau. kau dah meluat dgn aku, oh okayy time dulu kau punya ber ayat dekat aku bagi aku tankap cintan dengan kau kan. hambar gila. then kita berbaik, sebab aku ni malas nak gaduh bagai. kita baik, aku tukar number sebab aku nak kau ja ada dalam contact aku kononya, kau marah aku sebab aku tukar number kau siap kata kau benci pempuan tukar number ni. then aku just reply oh okay. sebab aku dah penat kena tengking dengan kau setiap masa. aku penat. aku luah semua apa yg aku rasa, ada kau paham aku? kau maki lagi ada lah. then kau nak kita putus, berat bagi aku. tapi kau mmg nak putus. aku sabar selagi aku mampu. then beberapa minggu kau dtg cari aku balik, kenapa? pandai pulak nak cari aku ckp rindu bagai, aku pon bodo terima dia balik. lemah nya aku sebagai seorang perempuan. lepas getback aku harap kami okay lah. tapi aku salah, aku terjumpa insta sorang prempuan ni aku nampak gambar dorang skype :') aku sabar, aku tanya dia slow slow pasal ni, them last last aku juga dia salah kan. aku sabar, tapi dia suruh aku pergi. aku tak paham. salah ka aku buat selama ni sampai dia buat mcm ni dekat aku, apa aku dah buat dekat dia sampai dia buat aku mcm sampah. aku prempuan aku pon ada perasaan. okay fine, lepas tu mmg aku dah move on aku delted semua ttg dia, mmg tak mudah ada jugak duk stalk sometimes, but hari demai hari aku move on alhamdulillah aku boleh. tapi beberapa minggu kau datang balik dekat aku, sorry time tu aku dah move on. kau ayat pi lah aku mcm mana pon hati aku dah move :') untuk kau, thank you sebab ni jugak adalah satu pengajaran buat aku dalam percintaan.

Lepasan SPM
Friday, 2 January 2015 | 1 comments
Hello Assalamualaikum :)

Owner blog ni adalah budak lepasan spm uolls haha whtever bye

FUTURE
PAST